Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-28@06:17:36 GMT

بی‌مهری سیمان لامرد به مناطق سیل‌زده همجوار

تاریخ انتشار: ۶ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۳۸۷۹۳

بی‌مهری سیمان لامرد به مناطق سیل‌زده همجوار

به گزارش خبرگزاری فارس از لامرد، در پی سخنان امام جمعه بیرم در خطبه های جمعه گذشته در خصوص ارائه نکردن سیمان لامرد در بورس، این موضوع از معاون پشتیبانی بنیاد مسکن فارس پیگیری شد که وی دراین باره اظهار داشت : ما ابتدا  ۵۰۰ میلیون تومان هزینه جهت خرید سیمان سیل زدگان وارد بورس کردیم، هفته اول خرداد ماه همه حواله ها ابطال شد و هفته بعدی دوباره جهت خرید به بورس مراجعه شد ولی  سیمان لامرد در بورس عرض نشد و دو هفته دیگر باز هم سیمان لامرد(پاکت) در بورس عرضه نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برومند افزود: باتوجه به اینکه ما در شهرهای چاهورز و بیرم بحران سیل داشتیم کارخانه سیمان لامرد عرضه نداشته و ما مجبور شدیم سیمان داراب و استهبان را با دو برابر قیمت، هر پاکت ۳۰ هزار تومانی را ۶۰ هزار تومان خریداری کنیم  و ۱۵ هزار تومان هم کرایه از مقصد به مبدا هزینه دارد.

معاون بنیاد مسکن فارس ادامه داد: از آنجا که چند بار با مسئول فروش کارخانه سیمان لامرد تماس گرفتیم و موضوع بحران سیل این دو منطقه را تشریح کردیم، وی پاسخ داد که فقط در بورس اجازه فروش داریم و ما هم چندین هفته پیگیری کردیم که متاسفانه در بورس هم عرضه‌ای نداشتند.

او افزود: ما دو درخواست از کارخانه سیمان لامرد داریم اول اینکه مبنای آنها برای سیمان سیل‌زدگان بورس نباشد چراکه اگر ما بخواهیم سیمان از داراب و استهبان تهیه کنیم هزینه بسیار سنگینی(۱۵ هزار تومان) هم برای بنیاد مسکن و هم برای مردم سیل زده به همراه دارد اما کرایه لامرد تا بیرم هر پاکت سیمان ۴ هزار تومان است.

برومند افزود: دوم اینکه اگر قرار است کارخانه سیمان لامرد در این بحران سیل به مردم چاهورز و بیرم کمک کند که خارج از بورس چه مبلغی را پرداخت و سیمان را دریافت کنیم یا اینکه سیمان را در بورس عرضه کند تا ما آنجا سیمان سیل زدگان تامین نماییم، لذا در هر صورت اگر کارخانه سیمان لامرد بخواهد همکاری کند، می‌تواند و همکاری این تولیدی موجب تسریع در بازسازی منازل تخریبی سیل در مناطق همجوارش خواهد شد.

انتهای پیام/ن

منبع: فارس

کلیدواژه: سیل جنوب فارس سیمان لامرد مناطق سیل زده سیمان بورس کارخانه سیمان لامرد هزار تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۸۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات

مدیرعامل شرکت توانیر از امکان صادرات برق ایران به اروپا از طریق ترکیه با مشارکت شرکتهای بخش خصوصی فعال در بازارهای برق منطقه ای در ٨ ماه عادی سال خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت توانیر اظهار داشت: ما مرز مشترکی با اروپا نداریم، اما از طریق یک پست پیشرفته (بک تو بک) از طریق ترکیه تا 600 مگاوات امکان تبادل انرژی با اروپا وجود دارد.

وی افزود: در این خصوص پروتکل و توافقنامه ای بین شرکت مدیریت شبکه برق ایران و طرف ترکیه ای امضا شده که بر اساس آن پروتکلهای فنی تنظیم شده تا طرح شکل اجرایی به خود گرفته و  به نحو مطلوبی انجام شود. درمجموع برنامه این است که ابتدا برق به ترکیه و بعد از طریق این کشور به کشورهای اروپایی  صادر و به همین طریق از اروپا به ترکیه و سپس به ایران وارد شود.

رجبی مشهدی اضافه کرد: آن چه به لحاظ مطالعاتی بررسی شده این است که ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار تا ٣ هزار مگاوات وجود دارد، اما از طریق خطوط جدید که در برنامه های آینده مدنظر داریم، امکان تبادل برق با این کشورها تا ٥ هزار مگاوات قابل افزایش است.

وی با تاکید بر این که تبادل برق با کشورهای همجوار حتی می تواند به رفع ناترازی برق در فصل گرم سال از طریق واردات نیز کمک کند،

سخنگوی صنعت برق در همین زمینه خاطرنشان کرد: در چهار ماه گرم سال ما مشکل ناترازی برق داریم، اما در ٨ ماه باقیمانده امکان صادرات فراهم است، قطعا این تبادل برق کمک می کند که ناترازی را هم در تابستان برطرف کنیم یعنی در تابستان برق وارد کنیم و در دوره هایی که کمبود نداریم برق را صادر کنیم، پس اتفاقا تبادل و صادرات برق می تواند کمک کند که ناترازی را به حداقل برسانیم.

مدیرعامل شرکت توانیر در پایان از فراهم بودن امکان صادرات برق سرمایه گذاران بخش خصوصی از مسیرهای انتقال برق موجود تا سقف 300 مگاوات (50 مگاوات به افغانستان، 50 مگاوات به پاکستان، 100 مگاوات به عراق و 100 مگاوات به ترکیه) خبر داد و تصریح کرد: سرمایه گذاران می توانند ٨ ماه برقشان را به این کشورها صادر  و در ٤ ماه گرم سال نیز به داخل عرضه کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بنگاه‌های اقتصادی موظف به بکارگیری نیروهای بومی رزن هستند
  • سیمان، سنگ آهن و فولاد در صدر معاملات در بورس کالا
  • ورود صندوق ملی مسکن به بازار خرید سیمان از طریق بورس
  • پیش‌بینی بورس فردا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • مسابقات فوتسال دانش آموزان ابتدایی جنوب فارس
  • ورود صندوق ملی مسکن به خرید سیمان/ واسطه‌ها حذف می‌شوند
  • افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات
  • ظرفیت تبادل برق با کشور‌های همجوار به ۵ هزار مگاوات افزایش می‌یابد
  • معامله ۴.۸ میلیون تن سیمان در بورس کالا در نخستین ماه امسال
  • کارخانه سیمان سفید در شهرستان دیرابجاد می شود